Gia Gamine

Far: Nonpareille Mor: Gigi Klinteby
f. 02-06-1999
Gia er datter af Gigi og derfor også eget opdræt.
Hendes far er Nonpareille, og hun blev til en dejlig sommerdag, hvor solen skinnede. Efterfølgende gik hendes far og mor sammen indtil kort før foling. Rent idyl.
Gia er født på Tinas fødselsdag og har derfor overtaget hendes kælenavn. Gamine kom til fordi begge forældrene hed noget fransk og Gamine betyder gavtyv, hvilket viste sig at være meget passende. Gia viste sig at være en udfordring, født med et voldsomt temperament, med brok, bukkehov og utrolig meget vilje.
Hun startede livet med at være en hest, der sparkede først og spurgte bagefter. Det tog det meste af et år at køre hende til og nogen væddeløber er hun aldrig blevet til. Men hold da op hvor har hun lært os meget, og er i dag en utrolig dejlig hest, der har det der i hundeverdenen hedder "will to please".
Hun er rimelig alsidig, - kan køres, - springer (højt og hurtigt), - er arbejdet dels fra jorden og dels under rytter efter den klassiske ridekunsts principper - trailervant - trafikvant - dejlig fremadgående og meget glad for at komme i skoven
Gia er ikke til salg, men vil meget gerne have en rytter der ville tage sig af hende, som sin egen. Kunne du være interesseret, så giv lyd fra dig, og lad os se om vi kan finde ud af noget.