Gigi by Gia
Far: Judge Joe (US) Mor: Nicole Simoni
f. 11. Maj 2018

Efter 19 års pause som opdrættere “røg vi i gyngen igen”.
Der er det med travsporten, at uanset om det er fortid, så er man som en tørlagt alkoholiker, der bliver tilbudt en øl, hver gang man tager på travbanen. Og ikke alle er lige standhaftige.

Nicole gik her og lavede ingenting, og hun er ikke helt så ringe som hendes reaultater siger. Hendes fald på isen som 2-års ødelagde en god væddeløber. Men hun har da løbet, og hun har også vundet.

Så vi var lidt ude og kigge på hingste, og Great Challenger har altid stået meget højt på min ønskeliste, men det var mange penge, og vi anede jo ikke om Nicole kunne blive i fol, om hun kunne gennemføre en drægtighed, om hun kunne fole selv osv. Så da vi faldt over Judge Joe, blev han valgt. Han er ikke frygtelig dyr, jeg syntes han passede godt til Nicole, han er usigelig rar – og sindssyg flot!

En bedækning, dagen efter hun ankom til hingsten, og damen var drægtig. Ukompliceret drægtighed, ukompliceret fødsel – og et utrolig nemt føl.

Med en rød mor og en sort far, var et brunt føl måske ikke det vi havde forestillet sig, men ud kom en mellembrun hoppe med en lille stjerne – og i nøjagtig samme farve som min gamle Gigi Klinteby. Så navnet gav sig selv, og tilføjelsen ”by Gia” er en henvisning til vores kennelnavn. I øvrigt udtales Gigi på dansk – ikke noget med fransk eller engelsk udtale hos hende her.

Jeg glæder mig utrolig meget til at finde al seletøj, vogn mv frem og få hende tilkørt her til sommer. Hele arbejdet med hest har været meget savnet, så jeg håber jeg kan huske det og ikke er blevet for gammel til en glad unghest.