BEMÆRK Omega er afsat og snart på vej mod Sverige

Gia’s Golden Omega
f. 22.2.2023 i et kuld på 11 hvalpe. Omega var solgt til Norge, men inden hun kunne rejse derop måtte handlen annulleres på grund af personlige forhold hos køber.
Omega bor derfor stadig hos os, og det skal hun ikke blive ved med.
Omega skulle have været redningshund og måske også have været avlshund udover et højt elsket familiemedlem. Hun er derfor specielt udvalgt blandt de 6 tævehvalpe i kuldet til et intensivt arbejdsliv.
Vores drømmehjem for Omega er et hjem, hvor hun både bliver trænet med et bestemt formål og hvor hun kan indgå som et højt elsket familiemedlem. Vi vil allerhelst, at hun kommer til et erfarent hundehjem, der har arbejdet med golden af engelske jagtlinjer tidligere. Men et ufravigeligt krav er at hun IKKE skal henslænge sit liv i en hundegård, men bo med sin familie i huset.
Evt aftale om fodertæve kan komme på tale.
Omega er selvfølgelig med stamtavle, chippet, vaccineret som 7 og 11 ugers mod hundesyge/parvovirus og som 12 ugers mod rabies. Hun lever et hundeliv sammen med vores hundeflok og kommer med ud at køre bil, i skoven, møder mange mennesker – og hunde. Hun er således godt i gang med socialiseringen, og tager alt i stiv pote.
Vil du høre mere? Eller mener du/I at det er dig/jer, der kan tilbyde Omega det, for hende, gode hundeliv, så kontakt mig på
Tlf. +45 20 41 98 20

Se stamtavle /Pedigree

HVALPEPLANER 2023

Gia's Golden Only von Schnack er parret med Hanan's Sgt. Pepper
og hvis alt går efter planen er der hvalpefødsel omkring d. 22 februar 2023.

Juni 2022

Hele flokken til PhotoShoot hos Siccaro

Familieskovtur

December 2020

Tilykke til Gia's Golden Octavia June med bestået Kvalifikationsprøve

"Hvalpeplaner Only er parret med DKBRCH DKWTCH EV19 FTW Sungold Cool Catch

Hvalpe ventes uge 8

STAMTAVLE på forventet kuld
Sungold Cool Catch

Sungold Cool CatchOktober 2020

Tillykke med Brugsprøven til
Gia's Golden Bessie by Othello & Gia's Golden John by Othello
8 mdr. gl.
Godt gået Nanna & Katrine

Juli 2020

7/7-20 Gia's Golden Octavia June, 1.præmie på DRK Markprøve B i Nordsjælland. Gia's Golden Only von Schnack debuterede på samme prøve, hun indkasserede et 0 da hun nok kom lidt for hurtigt ud af startboksen

3 spændende kuld med Gia aner

Gold 4 Hunt Anki er drægtig med Gleen Mhor's Niko -forventet fødsel i uge 29
(Tillykke til Anki der d.20/7-20 har født 2 tæver og 4 hanner)
Alle er afsat

Gia's Golden On May 3 er parret med Salenes Amiko - forventet fødsel i uge 35
Venteliste lukket

Gia's Golden Only von Schnack forventes at gå i løbetid til november og bliver parret med Gaytonwood Mull
Onlys første kuld bliver hvalpe med højt energi niveau, og hvalpekøbere, der ønsker at drive en form for hundesport vil blive foretrukket

SE STAMTAVLE på forventet kuld


Column

Maj 2020

Kommende kuld:
3 spændende af kuld i løbet af de næste måneder
Nærmere info følger..........
Følg med her på siden.

April 2020

Hvalpe efter Gia's Golden Octavia June og Kiebitz's Just Othello er solgt og rejst hjem til deres nye familier.

Januar 2020

Octavia (DK13128/2017 Gia’s Golden Octavia June) er scannet drægtig med forventet fødsel i slutningen af uge 8.
Det er hendes første kuld og den lykkelige fader er vores egen Othello (DK22969/2007 Kiebitz’s Just Othello), der får sit 6. kuld. Stamtavle KLIK HER Vi føler os utrolig privilegerede, at vi endnu en gang kan få lov til at have et kuld ”tellorister”.
Othello er 12, så det er en gave at få endnu et kuld efter ham. Vi har selv Ozzy og Obi efter Othello, og ved hvilke fantastiske hunde det er både på jagt og herhjemme. ”Verdens bedste 4-benede kammerat”. Det bliver hvalpe med et højt drive, der vil elske at lave noget og som vil elske deres mennesker ”helt op til månen og tilbage igen”.

Skal du gøre dig fortjent til denne kærlighed, skal du de næste 13 år, dele dit hjem med en langhåret fældende, sulten, til tider temmelig beskidt, logrende, insisterende firebenet følgesvend, der forventer at blive elsket på samme betingelsesløse måde.

Du vil stå tidligt op på en søndag, for du skal ”ud med hunden”, du vil køre hjem efter en fest før natmaden, ”for han skal ikke være for længe alene”, du vil have to garderober – den med og den uden hundehår. Du vil vide alt om sugeevne og posestørrelse på div. støvsugermærker. Du vil opleve at dine børn/din bedre halvdel vil føle jalousi, og du vil møde en masse hovedrystende mennesker (inkl. tidligere venner) der syntes at ”du er gået i hundene”.

Men du vil få en betingelsesløs kærlighed, en masse frisk luft og motion, nye emner til konversation med din borddame/herre, undskyldninger for at slippe for kedelige familiefødselsdage, et netværk af andre hundenørder, ingen problemer med at udfylde ønskelisten ved næste jul/fødselsdag - og nørder du rigtig meget ender du med at tage jagttegn.

Sådan nogle fantastiske hvalpe bliver selvfølgelig revet væk af engagerede og fantastiske hvalpekøbere, men fortvivl ikke, for der findes flere af ”slagsen”


Skulle ovennævnte være noget for dig, kan vi kontaktes via hjemmesiden eller pr. telefon. Du kan forvente at skulle igennem et forhør der ikke lader det gamle Sovjet noget efter, du vil blive vejet og gået efter med lup af os – hvalpenes ambassadører. Men kommer du gennem ”nøglehullet”, venter der dig mange år, som du bagefter ikke ville have været foruden.

Vi glæder os til at høre fra jer der er modige nok

På hvalpenes vegne

Tina og Tommy

Hvalpeplaner 2019

Vi planlægger hvalpe på Octavia i næste løbetid (formentlig medio november).
Faderen til hvalpene er ikke helt afklaret endnu, men det bliver en hanhund med høj sundhedsstatus, høj arbejdsmoral og godt temperament.
Vi forventer hvalpe med et højt drive, hvalpe, der gerne vil lave noget, kærlige og glade hvalpe og garanterer at de nemt kan lære at ligge i sofaen.
Vil man høre mere om hvalpene, så send os en besked med hvad I kan tilbyde sådan en hvalp, og lad os efterfølgende tale sammen pr. telefon.


Gia's Golden Obi-Wan Kenobi er blevet far.

26 juli 2017 blev Obi far til 9 hvalpe, 3 tæver og 6 hanner
Vi ønsker Kiebitz's Nezzie og Karina Andersen stort tillykke med det flotte kuld.
Følg dem på Facebook.
Klik her.

26 juni 2017

Røngten, så er det det bare at gå igang med at tælle.

Hvalpe ventes 2 juli 2017

Efter

Duckflight Coyduck in October
&
Mico "Will You Be There" van de Loenense Hoeve

Se hvalpenes stamtavle her

Mico

October