Cirkus Græsted

Tina
Tommy
Lars
Lisa
Othello
October
Ozzy
Obi
Only
Optimist
Gia Gamine
Nicole Simoni
Gigi By Gia
Patzy
Monty
Mars
Leopold

Hvem er vi ?

Vi er en familie på to voksne med voksne børn.

Vi har i mange år haft travheste, og startede i 1995 med vores første fælles hund, der ”bare” skulle være med i stalden. Men Otto’s talent og vores glæde ved at træne dyr gjorde, at vi hurtigt var spundet ind i et net af træning, prøver og masser af socialt samvær med skønne hundemennesker.

Hvorfor Golden Retriever?
Som barn voksede Tina op med to golden retrievere, og som voksen var der et gadekryds, der mest mindede om en flatcoat (New Foundlænder, setter og breton) og en ruhåret gravhund. Alle skønne skønne hunde.


Efter en tur med Fjerritslevbussen omkring 1990, hvor der på færgen var frit udsyn lige ned i et bagagerum med en fantastisk Golden Retriever, lovede hun sig selv, at det var hunden for fremtiden.

Og så fulgte Otto (1995-2006), Orla (2000-2007), Ophelia (2003-2016), Othello (2007), October (2009), Ozzy (2012), Obi-Wan Kenobi (2013), Octavia (2017) og Only (2018). De sidste af egen avl.

Det der i 1995 startede som en staldhund har udviklet sig til markprøve- og jagthunde, masser af sjove ture i indland og udland, et par kuld og meget andet.
Vi har stadig et par gamle heste gående, og selv om at det er tydeligt, hvilket firbenet væsen, der har overtaget scenen, så blev hesteflokken alligevel udvidet med et føl af egen avl i 2018. Gigi by Gia.

Vi bor på en lille ejendom lige uden for Græsted, og har af andre dyr også katte og kaniner.

Udover dyrene har Tommy genoptaget en gammel passion som forsanger i et rockband.

Kig forbi
Det er en vigtig ting at anskaffe sig hund, og nogen har brug for at møde en hund (eller flere) helt uforpligtende inden beslutningen tages. Her stiller vi os gerne til rådighed, og har haft flere familier på besøg, der har fået lidt at vide om Golden Retrieveren som familiemedlem. Og det er helt uforpligtende.